۱۳۹۰ مرداد ۱۶, یکشنبه

حکم آسانسور سواری در هنگام افطار

از آنجاییکه عظام محترم دبی اعلام نمودند که ساکنان برج های بلند باید دیرتر افطار کنند و زمان افطار بستگی به طبقه سکونت شما دارد؛ از این به بعد احکام سوار شدن آسانسور به شکل ذیل تغییر می کند.
روابط عمومی حوزه علمیه قم اعلام کرد احتیاط مستحب آنست که روزه داران عزیز هنگام افطار سوار آسانسور شده و به طبقات بالای ساختمان ها بروند تا مدت زمان بیشتری گرسنه بمانند.
در همین راستا حکم سوار اسانسور شدن از طبقات پایین به بالا در زمان افطار دخول با پای راست است که اگر خدای ناکرده ملک الموت نزول اجلال نمودند؛ روزه دار در هنگام عمل مستحبه شده باشد.

همچنین این روابط عمومی اعلام کرد که عزیمت از طبقات بالای برج به طبقات زیرین در هنگام غروب افتاب اکیدا حرام بودم و مرتکبین این عمل می بایست علاوه بر اطعام فقیر؛ شصت روز در بالاترین طبقه موجود در بلد خویش روزه نمایند.
همچنین در صورتی که روزه دار از طبقه بالا به پایین عزیمت می نماید؛حکم همان حکم ورود به مستراح است که در آن فرد مسلمان می بایست با پای چپ به آسانسور دخول نماید.

همچنین مطابق با آیه شریفه شماره 48 سوره مائده که می فرماید در کار خیر سبقت بگیرید؛ واجب است که در هنگام سوار شدن به آسانسور ؛ حمله نموده و رحم ننمایند.

والسلام علیکم

نظر به تخصصی بودن موضوع قراره یک پوزیشن آیت الله العظمی ای در حوزه علمیه قم باز شود تا در این زمینه تحقیق بیشتر به عمل آید.


آیت الله های عزیز می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر با حوزه تماس حاصل نمایند.

۱ نظر: